Nieuws

Interieurarchitect gekozen

Tinker imagineers ontwerpt inrichting Nieuwe SchoenenMuseum

Begin dit jaar startte Civic Architects met het ontwerpen van het Nieuwe SchoenenMuseum. De afgelopen maanden is gezocht naar de interieurarchitect die het museum gaat inrichten. Tinker imagineers uit Utrecht heeft de voorlopige gunning hiervoor ontvangen. Na de bezwaarperiode wordt de gunning naar verwachting eind juni definitief. Tinker imagineers en Civic Architects gaan dan samen verder met het ontwerp van het Nieuwe SchoenenMuseum.

Voor het inrichten van het Nieuwe SchoenenMuseum slaat Tinker imagineers de handen ineen met Kloosterboer Decor en YiPP Interactive. Het zijn partijen die hun sporen hebben verdiend als het gaat om het inrichten van musea en het ontwerpen van een beleving voor bezoekers.

Wethouder John van den Hoven is blij met weer een stap richting de realisatie van het nieuwe museum in het centrum van Waalwijk. “Tinker en Civic zullen elkaar als gerenommeerde partijen aan de ene kant uitdagen en aan de andere kant aanvullen. Zo komen we samen tot een definitief ontwerp dat recht doet aan een uniek schoenenmuseum dat Waalwijk verdient.”