Partners

Het Nieuwe SchoenenMuseum wordt gerealiseerd met talrijke partners. De gemeente Waalwijk is hoofdinvesteerder. Tot aan de opening voeren gemeente en museumbestuur gezamenlijk de regie over de verbouw en inrichting van het pand. Na de officiële opening zal de exploitatie worden uitgevoerd door museumdirectie en -bestuur.

Vrijwilliger worden?

Een goed museum is niets zonder goede vrijwilligers! Voor verschillende functies (zowel in de aanloop naar de verhuizing als na de opening) zoeken wij vrijwilligers die met ons samen willen werken om van het Nieuwe SchoenenMuseum een unieke bezoekerservaring te maken. 

Ben je gemotiveerd, een teamspeler, beschikbaar op regelmatige basis en spreekt het concept je aan? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@schoenenmuseum.nl. We gaan graag het gesprek met je aan.

Museum Plus Waalwijk

Het Nederlands Leder en Schoenenmuseum aan de Elzenweg is vanwege de realisatie van het Nieuwe SchoenenMuseum gesloten voor publiek. 

Met deze projectwebsite houden we je op de hoogte van de voortgang van het Nieuwe SchoenenMuseum. Deze website blijft bereikbaar tot het nieuwe museum open gaat. Aan gepresenteerde beelden en teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

sbb-beeldmerk

 info@schoenenmuseum.nl
(0416) 332738
Instagram 

copyright © 2019